Over Helles hepkes

Hallo bezoeker,

Leuk dat je deze site bezoekt!

Hier vind je een verzameling recepten van gerechten die ik zelf graag eet en maak. Het zijn recepten van internet of uit kookboeken, die goed in de smaak vallen. Daarnaast beschrijvingen van mijn eigen brouwsels: kan ik deze vaker maken zonder dat ik hoef te raden wat ik ongeveer gedaan heb. (of mijn schoonzus bellen)

Verwacht geen sjieke of ingewikkelde gerechten. Mijn eten is gevarieerd maar eenvoudig. Ik ben bourgondisch ingesteld, eten moet lekker zijn. In mijn gerechten probeer ik de balans te vinden tussen lekker en gezond. Ben niet bang voor een scheutje room, wel vind ik het belangrijk om met verse producten te koken en met zo min mogelijk pakjes en zakjes.

Veel lees en kook plezier.  Ik hoor graag of mijn recepten in de smaak vallen

Groetjes Hellen

DSCF0300

8 reacties op “Over Helles hepkes

 1. Hoi Hellen,

  Het gaat goed met je receptenblog! Goed plan geweest, nu kunnen we allemaal mee smullen. Verheug me al op je herfst- en winterinspiratie 🙂

  Groetjes
  Tonneke

 2. Hoi Hellen

  Wat een goed idee deze site!!
  Hij ziet er ook erg goed en lekker uit.
  We hebben het zuurvlees met bier en de shoarma ovenschotel gemaakt en viel erg in de smaak.
  Ga nu eens even kijken naar een nieuw idee!
  Btw… staat het hongaars gehakt brood er ook in…. ook ooit in een ver verleden een recept van jou gekregen die ik nu nog steeds maak!
  Succes met je site.
  Groet Tamara

  1. Hoi Tamara,

   Wat leuk!
   Het recept voor Hongaars gehaktbrood heb ik zelf niet meer (daarom is deze site in het leven geroepen 😉 Misschien wel leuk om deze weer een keer te maken, mag ik dan van jou mijn recept :-))))

   Groetjes Hellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *